KONTAKTINFORMATION

ADRESS:

Cedergrensvägen 16, 126 36, Stockholm

  • web_22
  • web_24

KUNDSUPPORT

®

​© Sleepless P. Nordic AB  2017-2020

Denna serie innehåller andra och tredje produkter av oss, som lanseras våren 2019. Dessa två produkter är också produkter från Solmåne-serien.

 

Solmåne, Sol betyder solen och solgudinnan, Måne betyder månen, representerar också månguden.

Huvudfärgerna på ytterförpackningen består av drömmande purpurfärgad orange. Och de viktigaste designelementen är månguden och solgudinnan. Medan våra kunder njuter av utmärkta kvalitet av våra produkterna, kan de också få den visuella njutningen ur förpackningen och symbolerna som representerar djupare mytologiska betydelser.

De första två produkterna lanserades av den första vågen är SOLMÅNE HIGHLIGHT PALETTE och SOLMÅNE EYESHADOW PALETTE. Vi kommer att expandera denna serie ytterligare och sträva efter att bilda en komplett sminkserie.

SOLMÅNE- ÖGONSKUGGSPALETT är vår andra tolvfärgade ögonskuggspalett. Paletten innehåller 6 matta färger, 3 skimmer-färger och 3 glitterfärger.

De lila, oranga och bruna färgteman i paletten kan kombineras med en mängd olika ögonsminknings-look för att skapa vardagliga praktiska look såväl som festliga och lekfulla kreativa look.

Precis som highlighter-paletten i samma serien har vi valt att använda mineral-mica istället för talk som huvudsakliga ingrediens för paletten, så att ögonskuggorna kan blandas perfekt med huden utan att belasta huden.