KONTAKTINFORMATION

ADRESS:

Cedergrensvägen 16, 126 36, Stockholm

  • web_22
  • web_24

KUNDSUPPORT

®

​© Sleepless P. Nordic AB  2017-2020

TILLGÄNGLIG NU  € 26.90

SOLMÅNE, Sol betyder solen och solgudinnan, Måne betyder månen, representerar också månguden.

 

Huvudfärgerna på ytterförpackningen består av drömmande purpurfärgad orange. Och de viktigaste designelementen är månguden och solgudinnan. Medan våra kunder njuter av utmärkta kvalitet av våra produkterna, kan de också få den visuella njutningen ur förpackningen och symbolerna som representerar djupare mytologiska betydelser.

SOLMÅNE HIGHLIGHTER PALETT är en palett med fyra vackra och unika highlighter-färger. Den viktigaste ingrediensen vi väljer att använda är mineral-mica istället för talk för denna linje, vilket gör pudret mer snäll mot huden, och mineral-mica är också mer allergivänlig för huden.

Färg introduktion:

LJUS:

"Ljus" är en mjuk och glittrig champagnefärgad highlighter, vilket ger en naturlig men glamorös lyster till de höga punkterna i ditt ansikte.

STJÄRNA:

"Stjärna" är en duokrom-färg med små lila diamant-sprinkler, som sveper över din hud på det mest unika och utsökta sättet.

SOL:

“Sol” mimickar det varma solskenet på din hud och lägger till ett rent, oskyldigt och ljusrosa glimmer.

MÅNE:

Om "månskenet" kan översättas till en färg, måste det förändras till utseendet på denna rena, ljussandig-färgad skimrande highlighter.