KONTAKTINFORMATION

ADRESS:

Cedergrensvägen 16, 126 36, Stockholm

  • web_22
  • web_24

KUNDSUPPORT

®

​© Sleepless P. Nordic AB  2017-2020

TILLGÄNGLIG NU  € 24.90

SOLMÅNE- ÖGONSKUGGSPALETT är vår andra tolvfärgade ögonskuggspalett. Paletten innehåller 6 matta färger, 3 skimmer-färger och 3 glitterfärger.

De lila, oranga och bruna färgteman i paletten kan kombineras med en mängd olika ögonsminknings-look för att skapa vardagliga praktiska look såväl som festliga och lekfulla kreativa look.

Precis som highlighter-paletten i samma serien har vi valt att använda mineral-mica istället för talk som huvudsakliga ingrediens för paletten, så att ögonskuggorna kan blandas perfekt med huden utan att belasta huden.

Om färgerna:

Dimma :

Mjuk som linne, en universell färgbas som är nödvändig för all ögonmakeup.

Månsken :

Det är precis som att månsken lyser på ögonlocken. En färg som kan användas för att lägga till lyster i ögonsminkningen eller lägga till en lysande detalj.

Värme :

Den varma röda färgen.

Galaxy :

Om stjärnorna faller i vattnet blir de galaxens färg. Lila glitter galaxy färg.

Sol :

Det måste vara ljus, så det finns solen, och allt som har solbränt har fått lite orange färg av solen. Solskenfärg, varm orange.

Ljus :

"Månskenet i kväll är så vackert." Månskenet på kvällen är kärlekens färg. Gnistrande orange glitter.

Aura :

Har du sett den lila lavendelhimlen? Ljuslila-himmelsfärg, en färg man ser under timmen när solen och månen växlar med varandra.

Jupiter :

Den mystiska färgen av Jupiter, brun med guld-dukrom.

Skugge :

Om det finns ljuset, då kommer det att finnas mörker, och den eviga skuggan lockar i hörnet. En viktig accent- färg, mörkbrun.

Venus :

Färgen skapad för feer. En unik duokrom guldfärg med grön skift.

Solnedgang :

När solen går ner, drick den orangefärgade sodavatten och njut av de lugna ögonblicken av solnedgången. Färgen på apelsin-soda.

Stjärnorna :

När natten kommer, titta upp, stjärnorna existerar i det eviga ögonblicket, ingen ökning eller minskning i antalet. Alltid tillsammans med solen och månen. En fusha-brun med blå skift.

SOLMÅNE- ÖGONSKUGGSPALETT är vår andra tolvfärgade ögonskuggspalett. Paletten innehåller 6 matta färger, 3 skimmer-färger och 3 glitterfärger.