KONTAKTINFORMATION

ADRESS:

Cedergrensvägen 16, 126 36, Stockholm

  • web_22
  • web_24

KUNDSUPPORT

®

​© Sleepless P. Nordic AB  2017-2020

FRAKT OCH RETUR

FRAKT OCH RETUR

Leveranstid

 

  1. Vi skickar ut din order inom 1-5 arbetsdagar efter det att betalningen har placerats framgångsrikt (arbetsdagar inkluderar inte helger eller helgdagar).

  2. När det gäller ankomsten av ordern, beror det på posthanterare och ditt lokala tullkontor.

  3. Vid force majeure kan leveranstiden vara försenad.

  4. På grund av olika varuhus kan varorna i en order delas upp i flera paket för distribution.

  5. Eftersom vi skickar från våra internationella lager i Hongkong och Singapore, varierar leveranstiderna för olika paket något.

  6. När beställningen är framgångsrik skickas ett e-postmeddelande om detaljerad kundorderinformation och leveransinformation och kunden kan då spåra paketet med ett spårningsnummer som anges i e-postmeddelandet.

Orderinspektion och kvitto

      Vi garanterar integriteten hos den yttre förpackningen av produkten vid sändningstillfället. För att säkerställa kundernas intressen, uppmanas kunderna att inspektera paketet vid mottagandet av ordern. Vänligen packa upp lådorna och bekräfta att produkterna är i gott skick innan du skriver under vid mottagningen av paketet.

Momsdeklaration

      Observera att våra produkter skickas ut från internationella tullfria hamnar i HongKong och Singapore. Därför ingår inte moms i våra priser för att garantera låga kostnader för våra kunder över hela världen.

      Eftersom vi skickar internationellt och vi inte kan inkludera moms för alla länder i världen. Vänligen hänvisa till tullmyndigheten i ditt hemland för mer detaljerad information.

Återbetalningspolicy

      Tyvärr, på grund av låga kostnader av våra produkter, kan vi inte ge återbetalningar eller utbyte när produkterna har skickats ut.

      Vi försöker dock vårt bästa för att lösa köpånger innan sändningen har skickats ut från våra lager.

      Alla försäljningar är slutliga. Vi förbehåller oss rätten att när som helst vägra utbyte eller återbetalning när vi anser att vi har fullföljt vår plikt.