KONTAKTINFORMATION

ADRESS:

Cedergrensvägen 16, 126 36, Stockholm

  • web_22
  • web_24

KUNDSUPPORT

®

​© Sleepless P. Nordic AB  2017-2020

TILLGÄNGLIG NU  € 12.90

Lip stains tema är älvorna och blommorna från den nordiska mytiska trädgården. 

 

Namnet på varje färg namnges efter blomman som matchar färgen. Vi har noggrant valda färger som är lämpliga för vardagsbruk.

Kan appliceras som ett tunt färglager eller bygga upp till en hög medium opacitet, känns  inte klibbig på läpparna och är fuktgivande.
Lämnar en subtil fläck efter färgen har gått bort.

Ingredienser: 

Vi har valt att lägga till några noggrant utvalda underbara ingredienser till produkten. Vi tillsatte honungsextrakt, eterisk olja med kamelia och druvkärnolja. Honungsextrakt kan förbättra glans på lip stain, vilket gör strukturen så kristallklar som honung. Honung är också hygroskopisk, vilket innebär att den kan dra fukt ur miljön och dehydratisera bakterier, och dess höga sockerinnehåll och låga pH-värde kan också förhindra att mikroberna växer.

 

Camellia olja ger fuktgivande egenskaper och är icke-klibbig. Camellia olja absorberas mycket snabbt av huden. Det genomsyrar djupt i lägre hudskikt, främjar celltillväxt och gör huden starkare och ökar dess flexibilitet.

Druvfröolja är känd för sina antiinflammatoriska, antimikrobiella och antioxidanta egenskaper. Det gör läpparna också mer elastiska, mjuka och jämna i ton.

Oden's Eye är ett nyskapat svenskt sminkmärke som grundades 2017 av Sleepless P. Nordic AB i Stockholm.

Oden's Eye följer den svenska varumärkesfilosofi, ger högkvalitativ förpackningsdesign, utmärkt kvalitet. Vi är starkt emot djurtest, samtidigt som vi använder miljövänliga material för vår förpackningar och ingredienser för våra produkter.

Företaget är engagerat i att kombinera utsökt design med hög produktkvalitet, följa den nordiska varumärkes- och produktionsfilosofi, uppfylla säkerhetsstandarderna för laboratorietestning för att erbjuda de mest kostnadseffektiva original skönhetsprodukterna till varje makeup-entusiasts vardag.